Transport

Wekelijks vertrekken onze chauffeurs richting diverse bestemmingen verdeeld over geheel Europa, dit doen wij met een volledig Euro-6 wagenpark. Met onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in transport met walking-floor, containercombinaties, tautliners en schrootkippers van en naar: Nederland, Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Spanje en hoofdzakelijk Italië.
Cubri Recycling beschikt ook over de mogelijkheid, om met onze walking-floor trailers, blokvrachten te leveren op diverse bestemmingen door heel Europa.

Onze dochteronderneming, Cubri Pallet & Handelsmij is een gespecialiseerde tak binnen onze firma voor het vervoeren van speciaal transport naar diverse bestemmingen verspreid over heel Europa (hoofdzakelijk Spanje).

Door onze wekelijkse ritten naar Italië beschikken wij over een uitgebreide ALBO-vergunning, dit maakt het mogelijk om diverse goederen richting Italië te vervoeren. Mede door onze korte lijnen, en uitgebreid wagenpark zijn wij de specialist om uw losgestorte materialen op de gewenste plek en tijd te leveren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig contact op met onze planning. 

Scroll to top