Cubri Pallet-en Handelsmij

Pallets nodig? Wij leveren standaard assortiment + maatwerk.

Maatwerk in pallets

De palletafdeling speelt een belangrijke rol in onze onderneming en biedt vele mogelijkheden. Zo verzorgen wij de in-en verkoop van diverse soorten nieuwe en gebruikte pallets. Verder bieden wij pallets met een Heat Treatment behandeling conform ISPM15 en verzorgen wij de reparatie van gebruikte pallets.

Op onze locatie in Schoonebeek hebben wij een grote handelsvoorraad aan nieuw-en gebruikte pallets. Hierdoor kunnen wij elk gewenst formaat zeer spoedig leveren. Maatwerk behoort eveneens tot de mogelijkheden. Wanneer u pallets nodig heeft in afwijkende maten of van speciaal materiaal, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien kunnen wij uw palletvoorraad voor u op- en/of overslaan in onze opslagruimtes. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de verkoop van nieuw hout, gebruikt-en stophout.

Een greep uit het aanbod: europallets, chemiepallets (CP) 80×120 en 100×120, vierkante pallets – tweeweg en vierweg kisten, opzetranden, heat treatment behandeling, IBC’s, gitterboxen, dekselvaten en plasco.

Door de inzet van ons eigen wagenpark en flexibele chauffeurs zorgen wij ervoor dat de pallets snel en correct bij u worden afgeleverd.

Handelsvoorraad
Naast onze diensten rondom de pallets biedt de handelsmij een constant wisselend en breed aanbod van jong-en gebruikte vrachtwagens/tractoren/opleggers etc. Bij interesse verwijzen wij u graag door naar de handelspagina van de Cubri Handelsmij.

Heeft u afvalpallets? Wij nemen ze graag van u over!
Wij kunnen de lading op locatie afhalen en transporteren naar Cubri Recycling te Schoonebeek en indien nodig op onze recyclingafdeling verwerken. Het is ook mogelijk de pallets zelf aan te leveren op onze locaties.

Scroll to top