Containerverhuur zakelijk

Op bestelling of vaste frequentie

In elk bedrijf komt afval vrij

De hoeveelheden en soorten afval die bij een bedrijf vrij komen variëren per branche. Het is daarom raadzaam om een afspraak in te plannen met één van onze vertegenwoordigers om het afval in uw onderneming te “managen”.

Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis over het recyclen van afval dat vrijkomt bij diverse branches. Zij zullen u graag adviseren welke afval Cubri Recycling beschikt over de juiste kennis, wagenpark, containerpark en ervaren personeel. Onze vertegenwoordigers kunnen u adviseren, welke afvalstromen op de juiste manier gescheiden / gerycled kunnen worden. Door ons aanbod van diverse containers kunnen wij voor vrijwel alle afvalstromen iets voor uw onderneming betekenen.

Cubri Recycling heeft de beschikking over de volgende containers:
– Rolcontainers (kliko’s) vanaf 240 t/m 1100 liter bestemd voor restafval, folie of papier / karton
– Portaalcontainers in de volgende afmetingen: 3m3, 6m3, 10m3 open containers en 9m3 gesloten containers
– Afzetcontainer variërend vanaf 12m3 t/m 50m3;
– Perscontainers 

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan eenvoudig contact op via onderstaand contactformulier en wij zullen contact met u opnemen om tot de juiste oplossing te komen. Daarnaast is het ook mogelijk een afspraak in te plannen met één van onze vertegenwoordigers om vrijblijvend een afvalscan door ons uit te laten voeren op locatie. 

    Scroll to top