Certificeringen

NIWO-vergunning
Een NIWO-vergunning staat voor Nationaal en Internationaal Wegvervoer Organisatie. Om beroepsgoederen te mogen vervoeren over de weg, is Cubri Recycling in het bezit van een geldige NIWO vergunning.
Aangezien Cubri Recycling Europa-breed opereert beschikken wij over alle benodigde NIWO vergunningen per land.

ISO staat voor International Organization for Standardization, een onafhankelijke organisatie dat niet wordt aangestuurd door de overheidsinstanties. Deze instantie geeft verschillende ISO certificeringen af voor het waarborgen van bepaalde afspraken zoals de veiligheid, het milieu enzovoorts.

ISO 45001: Managementsystemen voor gezondheid en veiligheid op het werk 
Omdat de veiligheid van onze medewerkers bij ons van groot belang is, is Cubri recycling ISO 45001 gecertificeerd. Dit betekent dat Cubri aan bepaalde vereisten voldoet op het gebied van gezondheid en veiligheid van de collega’s op de werkvloer en het voorkomen van letsel of andere gezondheidsklachten.

ISO 14001: Milieubeheersystemen
Het milieu is een erg belangrijke factor voor Cubri, we zitten niet voor niets in de recycling branche. Om dit te benadrukken is Cubri ISO 14001 gecertificeerd. Dit houdt in dat wij zijn getoetst op het verbeteren van de milieuprestaties, het nakomen van compliance verplichtingen en de realisatie van bepaalde milieudoelstellingen.

ISO 9001: Management systemen
De klant staat bij Cubri centraal, van daar dat wij ISO 9001 gecertificeerd zijn. Wat het volgende betekent: het in staat zijn om producten/diensten te leveren die volledig voldoen aan de eisen van ons klantenbestand en de toepasselijke wet- en regelgeving. Het constante streven naar een hogere klanttevredenheid door constante optimalisering binnen het bedrijf.

Scroll to top