Afvalscan

“Al het afval, op de juiste plaats”

Cubri recycling staat dagelijks gereed voor particuliere en zakelijke klanten te ontzorgen in de afhandeling van de verschillende afvalstromen die vrijkomen tijdens een opruiming of verbouwing thuis of de dagelijkse gang van zaken binnen uw bedrijf. Dit op een maatschappelijk, verantwoorde manier doormiddel van het zorgvuldig scheiden van de verschillende soorten afval die vrijkomen tijdens uw onderneming. Hoe meer het afval gescheiden is, des te beter het hergebruikt kan worden in de productie van nieuwe producten onstaande uit gerecyceld afval. Op deze manier kunnen we gezamenlijk de uitputten van het milieu tegen gaan. Door het zorgvuldig scheiden van het afval is het makkelijker te scheiden voor ons wat resulteert in een voordelige afhandeling van uw afval.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, adviseren wij u om een afspraak in te plannen met een van onze vertegenwoordigers, zij kunnen u met advies op maat helpen bij een zo efficiënt en goedkoop mogelijke afhandeling van uw afval. Dit noemen wij het afvalmanagement.

Hoe gaat de afvalscan in z’n werking:
– Maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers voor advies op maat op locatie (Actiebutton)
– De afvalstromen worden in kaart gebracht
– Advies op maat op het gebied van afvalscheiding
– Advies benodigde materiaal voor afvalverwerking
– Vaststellen van de juiste formaat container
– Vaststellen van de juiste frequentie van lediging

Door de afvoer van het bedrijfsafval zo efficiënt mogelijk in te delen, houd je het bedrijf schoon. Vervolgens streven wij ervoor om jullie zoveel mogelijk te ontzorgen doormiddel van korte lijnen en een foutloze samenwerking. Hiermee realiseren wij samen een reductie in de co2 uitstoot en kunnen wij zoveel mogelijk afval omzetten in nieuwe producten.

Vertegenwoordiger

Afvalscan aanvragen

    Scroll to top